Loopbaandiensten Noord

jobXchange


 • Raakt u als gevolg van een reorganisatie, fusie of arbeidsconflict uw baan kwijt? Dan is het raadzaam om tijdig op zoek te gaan naar een daadkrachtig, ervaren, persoonlijk en kleinschalig outplacementbureau met een groot netwerk. Wellicht is jobXchange loopbaandiensten voor u de juiste match.

  Meer informatie
 • Bent u vastgelopen in uw huidige functie, mist u de uitdaging in uw huidige baan? Dan is het goed om onder professionele begeleiding een nieuwe richting in uw loopbaan te gaan bepalen. Zoekt u een persoonlijk, integer, ervaren en kundig loopbaanbedrijf? Bij jobXchange loopbaandiensten bent u wellicht aan het juiste adres.

  Meer informatie
 • Bent u in uw huidige functie uitgevallen als gevolg van lichamelijke of psychische klachten en zijn er bij uw huidige werkgever geen andere passende functies voor u? Dan is het raadzaam om tijdig een re-integratietraject 2e spoor in te gaan zetten. JobXchange loopbaandiensten heeft veel ervaring in het begeleiden en succesvol bemiddelen van mensen naar passend werk bij een andere werkgever.

  Meer informatie
 • Ervaart u belemmeringen of tekortkomingen in uw functioneren? Wilt u effectiever en krachtiger functioneren en uw talenten verder ontwikkelen? Dan is coaching hiervoor een goed middel. JobXchange loopbaandiensten werkt met ervaren coaches en trainers.

  Meer informatie

Loopbaandiensten Noord is onderdeel van JobXchange en is aangesloten bij de